Vaši osobni podaci i e-mail adresa neće biti dostupni trećoj strani ili drugoj tvrtci osim za potvrđivanje plaćanja. Koristit ćemo autorizaciju kartice te službe za zaštitu od prijevare kako bismo ustvrdili da se slažu informacije o kartici i adresi i da nije prijavljena krađa ili gubitak kartice.

Vašu e-mail adresu nećemo prodati ili na drugi način dopustiti drugim tvrtkama korištenje vaše e-mail adrese u svrhu oglašavanja i slično. Ukoliko nam pošaljete korespondenciju koja uključuje vašu e-mail adresu i brojeve faksa, takvu informaciju ćemo zadržati u svrhu mjerenja i poboljšanja usluge našim klijentima ili u svrhu istraživanja potencijalne prijevare.

S vremena na vrijeme našim klijentima možemo ponuditi dodatne upitnike u svrhu poboljšanja naših usluga. U upitniku ili istraživanju jasno će biti naznačeno u koju svrhu prikupljamo informacije, a klijentu će biti dano na izbor želi li sudjelovati u upitniku ili istraživanju.

S vremena na vrijeme možemo ponuditi alternativu našim klijentima žele li primati vijesti (Newsletter) i ponude putem e-mail-a uz mogućnost otkazivanja te usluge, nakon prihvaćanja, u bilo koje vrijeme.

Kako bismo spriječili prijevaru ili zloupotrebu sistema, sakupljamo IP adrese, stranice kojima ste pristupili s JeftineAvionskeKarte.com, tip pretraživača koji koristite te vremena pristupa našoj web stranici. Te informacije koristimo isključivo kako bismo bolje razumjeli sklonosti posjetitelja našim web stranicama i kako bismo upravljali učitavanjem na naše poslužitelje (servere), a sve u svrhu poboljšanja naše usluge i vašeg iskustva sa JeftineAvionskeKarte.com. Ne pratimo stranice koje posjetite prije no što pristupite našim stranicama niti nakon što napustite naše stranice.