Pravila i uvjeti kupnje avionskih karata na JeftineAvionskeKarte.com

Jednom kada pritisnete gumb „Rezerviraj“ nakon što ste ispunili podatke o kreditnoj kartici, prihvatili ste slijedeća pravila i uvjete:

PROMJENA IMENA NIJE DOZVOLJENA. OTKAZIVANJE / PROMJENA LETA NIJE DOZVOLJENA osim ako to nije navedeno u članku „sankcije i ograničenja“ (vidi ispod).

LETOVI NISU GARANTIRANI SVE DOK SE NE PRIMI AUTORIZACIJA KARTICE I IZDA KARTA ZA REZERVACIJU.

Kada potvrdite da ste pročitali i da se slažete s općim uvjetima ugovora i pritisnete gumb „Rezerviraj“ na stranici s osobnim podacima, složili ste se da ćete platiti ukupno sve troškove koji su prikazani na stranici. Ukupni trošak na vašoj kartici može biti razdijeljen u zasebne naplate u ime avio kompanije, konsolidatora i društva-majke (ARC). Također, troškovi mogu biti zasebno iskazani za svakog putnika.

Dodatne uvjete koje je bitno poznavati i s kojima se morate složiti, možete pročitati pomicanjem niz ovu stranicu ili klikom na prečace / linkove:

Naknada za obradu, troškovi dostave, tipovi karata

U nekim slučajevima kada rezervirate let samo jedne avionske kompanije, ta će avio kompanija zahtijevati e-kartu (ili novčano kazniti izdavanje papirnate karte) te ćemo vam stoga morati izdati e-kartu iako ste vi odabrali papirnatu kartu. Ako primite e-kartu, neće vam biti naplaćeni troškovi obrade i dostave.

Dužnost je kupca osigurati dovoljno sredstava prilikom kupnje karata. Ako je naplata odbijena od strane kartične kuće, kontaktirat ćemo kupca putem e-mail-a ili telefonski da ga o tome obavijestimo.

Sve potvrđene rezervacije avionskih prijevoza imaju rokove za plaćanje i izdavanje karata koje nameću avio kompanije. Ti rokovi mogu varirati od leta do leta i ne nalaze se u našoj nadležnosti (obično se rezervacija mora platiti u potpunosti te izdati karta unutar 24-72 sata. Ako ukupan iznos plaćanja nije odobren od strane kartične kuće prije isteka tog roka, avionska tvrtka može otkazati rezervaciju. Ako nam kupac ne ponudi alternativan način plaćanja unutar vremenskog roka za izdavanje avio karata koji dopušta zrakoplovna kompanija te zrakoplovna kompanija otkaže rezervaciju, zadržavamo pravo naplate administrativnih troškova u iznosu od 30$ po rezervaciji za pokrivanje naših troškova. Odričemo se prava naplate administrativnih troškova ukoliko nam kupac dostavi prihvatljivi alternativni način plaćanja (npr. alternativnu kreditnu karticu) koji će nam omogućiti izdavanje avionske karte unutar vremenskog roka koji nameće avio kompanija.

Od iznimne je važnosti da pažljivo pregledate plan puta:

Od iznimne je važnosti da pažljivo pregledate plan puta prije no što pritisnete gumb „Rezerviraj“:

(A) Provjerite jeste li odabrali željeni datum: ponekad se datumi koje ste unijeli ponište uslijed listanja naprijed-nazad ovisno o konfiguraciji vašeg pretraživača.

(B) Provjerite plan leta jer su za neke letove potrebna noćenja ili stižu slijedeći dan: pažljivo proučite vrijeme i datume vaših letova!

(C) Provjerite uključuju li odabrani letovi željene aerodrome: ako tražite letove za London, dobit ćete letove za sve londonske aerodrome (ukoliko ne specificirate od početka koji aerodrom želite putem njihovih kodova: LHR, LGW, itd.) Isto se odnosi na New York, grad koji ima 3 aerodroma (JFK, LaGuardia LGA i Newark EWR) i Washington DC (Dulles IAD, BWI i Reagan National DCA). Također imajte na umu da neki gradovi nose identične nazive poput Manchestera NH (MHT) i Manchestera UK (MAN). Također imajte na umu da neke zrakoplovne kompanije reklamiraju niskobuđetne letove za aerodrome koji su jako udaljeni od gradova za koje reklamiraju let. Na primjer, Ryanair prodaje letove za Frankfurt iako avion zapravo slijeće u Hahnu koji je udaljen od Frankfurta više od 130km.

(D) Ponekad možete slijetati na jedan, a polijetati s drugog aerodroma (npr. London-Gatwick). To se događa u New Yorku, Londonu, Parizu, Sao Paolu i nekoliko drugih velikih svjetskih aerodroma. Ti aerodromi su međusobno povezani čestim transferima.

(E) Budite pažljivi sa „sredstvima“ (equipment). Neke avio kompanije za dio svojih putovanja koriste vlakove ili autobuse. To često zavara, a mi nemamo tehničkih mogućnosti filtrirati te segmente te je na putniku da detaljno provjeri plan puta. Tipični primjeri za to su Ottawa, Stuttgart, Heidelberg, Bern. U Francuskoj su visokobrzinski vlakovi TGV dio avionskog reda vožnje i nose brojeve letova: naš sistem ih prikazuje kao TRN pod „equipment“.

(F) Dva puta provjerite cijenu. Troškovi i provizije su kompleksna tema. Avionski rezervacijski sustav uvijek uračunava takse u svoj konačan plan puta. Na stranici za cjenovnu kvotu prikazujemo samo procjenu troškova za takse. Dakle, konačni troškovi nisu prikazani sve do stranice s podacima o kreditnoj kartici. Dobro zapamtite ovu činjenicu jer naknadne reklamacije koje se pozivaju na neupućenost nećemo uvažiti. Uvijek dva puta provjerite konačnu cijenu na stranici s kreditnom karticom.

(G) Molimo provjerite jeste li ispravno napisali ime i jeste li unijeli ime pravilnim redoslijedom (zamijenili ime s prezimenom). Ako je ime drugačije od onog koje se pojavljuje na putovnici, unesite ispravno ime koje se pojavljuje na putovnici. Ime s identifikacijskog dokumenta mora se poklapati s imenom na avio karti. Pošaljite nam e-mail ako imate bilo kakvih pitanja oko imena. Ukoliko ste se oženili i putujete u inozemstvo radi promijene imena i izrade nove putovnice, molimo da nas izvijestite o tome.

Porezi

Ovaj je dio računa van nadležnosti JeftineAvionskeKarte.com ili bilo koje druge putničke agencije.

Osiguranje kod putovanja

Preporučujemo svim putnicima uplatu putničkog osiguranja za zaštitu kod medicinskih, obiteljskih, vojnih ili nekih drugih situacija.

Identitet putnika

Imena putnika moraju odgovarati imenu na putovnici. Molimo imajte na umu da jednom kada su avionske karte izdane, nije dopuštena promjena imena. Ne rezervirajte kartu na svoje ime s nadom da ćete moći promijeniti ime na karti. Također ne računajte da će biti moguće ostaviti poruku da otkazujete staru rezervaciju i želite novu na novo ime. Obično su sredstva koja uplatite nepovratna. Avionske karte se ne mogu prenositi na drugu osobu. Molimo pogledajte odjeljak: rezervacija u tuđe ime.

Rezervacija u tuđe ime

Prema pravilima avio kompanija, promjene imena na rezervaciji nisu moguće niti možete koristiti e-kartu koja je izdana na tuđe ime.

Mi smo jedina tvrtka na Internetu koja dopušta rezervaciju u tuđe ime. Ta opcija vam se nudi kada unosite detalje o putniku.

Odgovornost za web stranicu

Ako se stranica „zamrzne“ ili vam se prekine Internet veza kada rezervirate kartu, vaša je odgovornost da nas kontaktirate i provjerite jeste li uspješno rezervirali kartu.

Dupla rezervacija

Ako napravite grešku prilikom rezervacije, nemojte pokušati ponovno rezervirati avio kartu sve dok nas ne kontaktirate jeli prva rezervacija otkazana. Bez obzira otkažete li ili izmijenite rezervaciju, bit će vam naplaćena provizija za obradu.

Potvrda rezervacije i potvrda o izdanoj karti

Većina rezervacija može se vidjeti na www.checkmytrip.com sekundu nakon što je rezervacija potvrđena. Vaš šesteroznamenkasti referentni kod treba počinjati sa X, Y, Z, 2 ili 3 kako biste bili u mogućnosti koristiti www.checkmytrip.com. (Za ostale kodove, vidi ispod). Za checkmytrip.com,unesite vaše prezime i kod koji vam mi dajemo. Najprije biste trebali vidjeti potvrđenu rezervaciju. Pri dnu biste trebali vidjeti informaciju koja kazuje: „Karta izdana“ . Ako je datum polaska kraći od 3 dana od datuma rezervacije, odmah nas kontaktirajte na e-mail. Za rezervacije s datumom polaska duljim od 2 tjedna, potrebno je do 5 dana da se pojavi informacija o izdanoj karti. Svakako nas kontaktirajte putem e-mail-a ukoliko prođe 5 dana i želite se još jednom uvjeriti da je sve u redu s vašom rezervacijom.

Kada odete na stranicu checkmytrip.com, ukoliko vidite informaciju da vam je izdana e-karta, upotrijebite gumb „Print Itinerary“ na lijevoj strani web stranice kako biste isprintali detalje. Ako isprintate detalje prije no što piše „Karta izdana“, nedostajat će broj karte te vam to neće biti dovoljno za izdavanje putničke vize ako vam je ona potrebna. Šesteroznamenkasti kod koji vam mi dajemo nije isti individualnom kodu koji koristi zrakoplovna kompanija. Avio kompanije imaju svoje vlastite brojeve koje možete pronaći kada koristite www.checkmytrip.com. Ukoliko kod koji vam mi dajemo počinje s X, Y, Z, 2 ili 3, pojavit će se na toj stranici.

Ukoliko na vašoj rezervaciji ne vidite broj avionske karte unutar 3 dana od rezervacije, molimo obavijestite nas na e-mail. E-mail: info@jeftineavionskekarte.com

Prekooceanska putovanja

Ponekad vam nećemo moći pomoći u prekooceanskim putovanjima. Možete zaprimiti potvrdu leta, ali odjel za izdavanje karata zadržava pravo ne izdati kartu za ovaj tip rezervacija. Mi ćemo vam pokušati pomoći. U protivnom, e-mailom ćemo vam poslati odbijenicu. Pripazite da nam dostavite točnu e-mail adresu.

Odzivno vrijeme

Većina potvrda se događa unutar 30 minuta. Potvrda koju zaprimite kazuje da zaista ima slobodnog mjesta koje se čuva za vas. No, prijevoz i mjesto nisu zagarantirani sve dok se uspješno ne izvrši plaćanje putem kreditne kartice. Povremeno se neizbježno na našim stranicama pojave nevažeće ponude. Ako otkrijemo da ste rezervirali nevažeću ponudu, obavijestit ćemo vas o tome putem e-mail-a te dati alternativnu ponudu.

 Otkazivanje i promjene

Postoje dvije kategorije otkazivanja / promjena: (1) otkazivanje ili promjene izvršene od strane avio kompanije bez suglasnosti putnika i (2) otkazivanje i promjene koje zahtjeva putnik.

(1) Avionska kompanija može otkazati ili promijeniti let uslijed vremenskih uvjeta, prirodnih katastrofa, svjetskih ratnih ili zdravstvenih problema, bankrota avio kompanije, problema s kapacitetom. Imajte na umu da je e-karta ugovor između avio kompanije i putnika. JeftineAvionskeKarte.com ili njeni izvršni parteri djeluju kao agenti zrakoplovnih tvrtki i nisu odgovorni ni za kakve postupke izvršene od stane avionske tvrtke! Ukoliko dođe do velikih neugodnosti, avio kompanija se može odreći standardnog iznosa naknade kod otkazivanja / promjena i vratiti, inače nepovratna, sredstva. Avio kompanije također mogu ponuditi druge načine kompenzacije ukoliko je putniku uskraćena usluga.

Ukoliko Avio kompanija samo promijeni raspored leta što vama ne odgovara te želite povrat novaca, mi se ne odričemo prava na naknadu kod otkazivanja / promjena te nećete dobiti natrag novac uplaćen za obradu pruženih usluga. Većina tog iznosa pripada zrakoplovnoj kompaniji. Usto, ako Avio kompanija promijeni smjer puta od polazišta / odredišta ( rerouting ) , možda ćete morati dobiti novu kartu. Ako ima dovoljno vremena, a vi ste kupili „specijalnu ponudu“ (konsolidacijske karte), avio vas kompanija može moliti da vratite karte kako bi vam izdala nove karte (u protivnom će vam se izdati nove karte za šalterom).

(2) Najbolje je pretpostaviti da ne možete mijenjati ni otkazivati karte budući da su uz većinu vezana ograničenja. Za većinu redovnih letova nisu dopuštene promijene ni otkazivanja kako je prije opisano (pravila i kazne). Nekoliko kompanija će vam dopustiti promjenu uz naknadu, ali se može dogoditi da nema slobodnih mjesta za novi datum putovanja / ili ćete morati nadoplatiti razliku u cijeni. Putnicima neće biti vraćena sredstva uplaćena za provizije prilikom promjene, otkazivanja ili bilo kakve refundacije. Usluga se ne može refundirati.

Kod „specijalnih ponuda“, često su moguća otkazivanja i promjene, ali uz stroge restrikcije.

Najosnovnije informacije će pisati u odjeljku „restrikcije“ na stranici s „pravilima“. Ukoliko se ne ispune neki od uvjeta konsolidatora avio kompanija, svejedno nećete biti u mogućnosti otkazati let i dobiti povratak sredstava. Svaki je ugovor između avio kompanije i sudjelujućih konsolidatora drugačiji. Restrikcije se mogu naplatiti i prije no što vam stigne povrat sredstava. Većinom je potrebno 6-8 tjedana za povrat sredstava, ali kod nekih avionskih tvrtki i debitnih kartica, potrebno je i do šest mjeseci. Vrlo se malo povrata sredstava događa odmah.

Kod nekih letova, promjene su moguće samo ako imate povratnu kartu što je poznato kao „promjene nakon polaska“. Za letove u jednom smjeru to će značiti da promjene nisu moguće čak i ako su na web stranici iskazani troškovi obrade promjena.

Kod tih posebnih letova koji dozvoljavaju otkazivanje, sigurno nećete moći otkazati let ako ste već koristili dio plana puta. Isto tako, otkazivanje plana puta mora biti izvršeno prije vremena odlaska. Ako do zadnje minute ne znate hoćete li biti u mogućnosti koristiti karte, možda nećete uspjeti doći do nas. Bilo kako bilo, u najmanju ruku ćete morati nazvati avio kompaniju i pitati što morate napraviti u slučaju da mi nismo u mogućnosti otkazati vašu rezervaciju na vrijeme kako se ne biste našli na listi putnika koji se nisu pojavili. Obično ćete se trebati pojaviti na aerodromu kako biste otkazali ako niste u mogućnosti razgovarati s jednim od naših agenata koji će vam dati garanciju da će vaša rezervacija biti otkazana na vrijeme. Također, preporučujemo putno osiguranje.

Kod rezervacija posebnih vožnji koje želite promijeniti, kada je to ugovorom dopušteno, nikada nije dopušteno mijenjati mjesto polaska i dolaska ili izbor avio kompanije. Promjena „nakon polaska“ znači promjenu povratnog leta koji se mijenja nakon polaska i prije rezerviranog datuma povratka. Ponekad neće biti moguće promijeniti datum odlaska. Također, ponekad nećete moći značajnije promijeniti duljinu boravka budući da neki aranžmani imaju uvjetovano maksimalnu i minimalnu duljinu boravka. Trenutno ne postoje tehničke mogućnosti kojima bi mogli prikazati pojedinačne uvjete za svaku vožnju te će na našoj stranici biti prikazana poruka: „strong restrictions apply“ (primjenjuju se oštra ograničenja).

Za promjenu datuma nadalje je moguće da nova sjedišta neće biti dostupna u istom razredu (V, W, K razred) te promjena neće biti moguća. U takvim slučajevima ćemo vas obavijestiti ukoliko ima mjesta u višem razredu te koja je cjenovna razlika ukoliko prihvatite ta mjesta. Usto, cjenovna struktura se mogla promijeniti od vaše prvotne rezervacije te u tom slučaju vaše nove karte u istom razredu sada mogu koštati više. To obično nije jako velika razlika. Troškovi promjena zapravo mogu biti manji ukoliko sami donesete kartu na šalter, nego kada to radite preko nas. Avionska kompanija bi trebala vidjeti broj telefona konsolidatora ili ga vi sami možete preuzeti s dna stranice checkmytrip.com.

Ukoliko tražite povrat novca, uglavnom će biti potrebno 6-10 tjedana za povrat sredstava na vašu kreditnu karticu početno od datuma primitka zahtjeva za refundaciju. Ponovno, neće biti refundacije za obradu ( service fee  tj . ticketing ), troškove dostave ili proviziju.

Primanje obavijesti s naše strane

Najčešći uzrok kada ne zaprimite obavijest s naše strane je taj što je e-mail adresa krivo napisana ili e-mail adresa primatelja ima filtre za filtriranje masovnih/bezvrijednih e-mail poruka koji spremaju poruke u zasebne mape ili ih čak uništavaju ( Spam ili Junk ). U takvim slučajevima mi ne primamo obavijest o tome i ni na koji način ne možemo znati da kupac nije primio e-mail. Također se može dogoditi da vaš e-mail poslužitelj trenutno nije u funkciji ili vam je poštanski sandučić pun te se naša e-mail poruka ne može probiti do vas. Tada koristite www.checkmytrip.com kako biste vidjeli jeli potvrđena vaša rezervacija ili je vaša karta izdana („Karta Izdana“). Također šaljemo e-mail ako je vaša kreditna kartica odbijena. Stoga morate pratiti email i što se događa s vašom kartom.

Mogućnost kontakta i greške kupaca

Naše osnovno sredstvo komunikacije je e-mail. JeftineAvionskeKarte.com nije odgovoran za probleme koji su nastali uslijed problema s e-mailom kupca ili postavljenih filtra elektronske pošte. Odgovornost je kupca dati ispravnu e-mail adresu prilikom rezervacije. Mi ćemo vas pokušati kontaktirati telefonom koji ste ostavili za vrijeme rezervacije ukoliko ćemo imati problema kontaktirati vas putem e-maila. Nemogućnost kontakta vas ne oslobađa dužnosti plaćanja: u bilo kojem slučaju vaša će kreditna kartica biti terećena.

Potvrda putem e-maila stiže čim se završi proces rezervacije (potvrda rasporeda i troškova, stoga služi kao račun). Ako je vaša kreditna kartica odbijena, JeftineAvionskeKarte.com ne odgovara za kašnjenje ili promjene u cijeni koje se mogu dogoditi prije no što se raščiste stvari s kartičnom kućom. Također nismo odgovorni za kašnjenja uzrokovana davanjem krivog telefonskog broja, krivo napisanog imena, krivog odabira odredišta leta te ostalih grešaka koje napravi kupac.

Prijevoz i cijena nije zajamčen sve dok se ne izda karta

Biti ćete odmah obaviješteni ako iz nekog razloga nije moguće izdati kartu te će vam biti ponuđena alternativa. Ako odbijete alternativu, vaša kreditna kartica neće uopće biti terećena. Ako je vaša kreditna kartica odbijena, možda više neće biti raspoložive karte po istoj cijeni nakon što vas o tome izvijestimo. O tome ćemo vas izvijestiti, dok će vaša rezervacija biti izbrisana, a vaša kreditna kartica neće biti terećena.

 

Kreditne kartice

Nakon potvrđivanja i prije isporuke, vršit će se pokušaj naplate vaše kreditne kartice. Za iznose veće od 1000$, možda ćete biti zamoljeni faksirati kopiju vaše identifikacijske isprave i kreditne kartice iz sigurnosnih razloga. Ako to ne učinite, moglo bi doći do otkazivanja vaše rezervacije. Isto tako prije bookiranja dobro je znati koliki Vam je limit na kartici kako bi se karte mogle izdati na vrijeme i bez problema.

Nemojte rezervirati avionske karte ako nemate dovoljno novčanih sredstava na računu!

Ponekad je potrebno provjeriti adresu za naplatu kreditne kartice. Možda ćete biti zamoljeni da ispunite formular na našoj web stranici (ako se radi o „posebnoj ponudi“) ili ćemo morati otkazati rezervaciju.

JeftineAvionskeKarte.com i njegovi partneri nisu odgovorni za kašnjenja uzrokovana nemogućnošću naplate kreditne kartice. Mnogo je razloga zbog kojih kreditna kartica može biti odbijena poput tog da se adresa dovoljno ne podudara, da nema dovoljno sredstava,imate dnevni limit, vaša zadnja naplata nije izvršena pa imate manje sredstava no što ste mislili, da vaša banka još uvijek ima vašu staru adresu (preselili ste se), itd… Mi nismo odgovorni za poteškoće nastale takvim preprekama.

Debitne kartice

Za kupnju karata možete koristiti Mastercard ili Visa karticu no mnoge od tih kartica imaju ograničenja o iznosu transakcije (koji može biti već od 300$). Banka će odbiti naplate veće od tog iznosa. Možda ćete trebati nazvati banku za posebno ovlaštenje ako vam kažu da naplata nije prošla. Mi nismo odgovorni za poteškoće nastale takvim preprekama.

Sjedište, obrok, smještaj invalidnih osoba

Ako imate bilo kakvih zahtijeva u vezi sjedišta, obroka ili smještaja invalidnih osoba, JeftineAvionskeKarte.com će vam pokušati izaći u susret ukoliko nam pošaljete email. Također unesite broj za sakupljanje nagradnih milja (frequent flyer number). No, neke vam avionske tvrtke neće dodijeliti posebna sjedišta ili obroke sve dok se ne približi datum putovanja.

Prekooceanska putovanja

Prekooceanska putovanja zahtijevaju valjane putne isprave poput putovnice, vize, dozvole za ponovni ulazak, zdravstvene potvrde, potvrde o cijepljenju, povratne karte ili potvrde o nastavku putovanja ili bilo koju kombinaciju navedenog. Odgovornost za sakupljanje valjane dokumentacije leži na putniku, ne na JeftineAvionskeKarte.com. O potrebnoj dokumentaciji se možete raspitati u nadležnom konzulatu ili ambasadi.

Trebate li vizu ili ne ovisit će o duljini vašeg boravka i državljanstvu. Također, neke zemlje zahtijevaju tranzitnu vizu čak i ako se samo zaustavljate na njihovim aerodromima. JeftineAvionskeKarte.com neće davati povrat novca ako putnici budu zadržani na aerodromu zbog neispravnih ili nepotpunih putnih isprava.

Ukrcaj i ostala ograničenja

Rezervirajte avionske karte na ime koje je napisano na vašoj putovnici. Provjerite jeli ime adresa, e-mail adresa i ostalo ispravno napisano prije no što završite s rezervacijom. Djeca moraju prilikom prijave putnika imati prisutne roditelje. Pitajte avio kompaniju trebaju li neki drugi dokumenti, poput rodnog lista, ukoliko dijete nema svoju osobnu iskaznicu. Putnike će se zatražiti identifikacijski dokument prilikom prijave putnika. Ako se ime na karti i identifikacijskoj ispravi ne poklapa, putnik će biti zamoljen predati kartu i kupiti mjerodavnu kartu za odlazni let.

Promjene i spontani otkazi leta od strane zrakoplovne kompanije

Avionske kompanije zadržavaju pravo promjene rasporeda leta bez prethodnog obavještenja. Rasporedi letova koji avionske kompanije objave bazirani su na očekivanom rasporedu. Otkazivanje leta ili promjene reda letenja mogu uzrokovati vrijeme, rat, zdravstvene krize, prirodne katastrofe, rezanje troškova i drugi čimbenici. Avionska karta je ugovor između putnika (vas) i zrakoplovne tvrtke. JeftineAvionskeKarte.com i njegovi izvršni partneri djeluju samo kao agenti avio kompanije te ne mogu biti odgovorni za bilo kakve neugodnosti prouzročene odlukama istih. Let koji rezervirate putem naše web stranice može čak biti otkazan od strane avionske kompanije prije no što mi izdamo kartu u kojem slučaju vam mi ne možemo jamčiti da ćemo moći pronaći jednako povoljnu kartu za drugi let. Ukoliko ne možemo rezervirati alternativni let po istoj cijeni i istog datuma, JeftineAvionskeKarte.com neće teretiti vašu karticu.

U nekim slučajevima, ukoliko avionska tvrtka značajno promijeni vrijeme ili datume letova, dozvolit će vam povrat sredstava. Ukoliko avionska tvrtka želi da JeftineAvionskeKarte.com ili jedan od naših partnera izvrši povrat sredstava ili izmjenu karata u njihovo ime, za to naplaćujemo proviziju. Avionska tvrtka se može odreći svojeg dijela provizije, ali to neće biti slučaj s JeftineAvionskeKarte.com

Ako se dogodi bankrot avio kompanije, možda nećete biti u mogućnosti dobiti povrat novca, ali u tom slučaju druge avio kompanije uskaču s posebnim ponudama za putnike avio kompanije koja je objavila bankrot.

Trebate uvijek posjećivati stranicu www.checkmytrip.com za svježe podatke o statusu vaše rezervacije i eventualnih promjena leta čak i kada vidite poruku da je karta izdana. Morate koristiti ovu stranicu za nadgledanje statusa vašeg leta.

Ukupan naplaćeni iznos u većini će slučajeva biti iskazan u dva zasebna iznosa- iznos koji naplaćuje zrakoplovna tvrtka (ili njeni konsolidatori) za ukupne troškove prijevoza i iznos troškova našeg partnera „ARC“. U bilo kojem slučaju, ukupan iznos kojim će biti terećena vaša kartica, neće biti veći od iznosa koji je prikazan na zadnjoj stranici prilikom rezervacije karte (cijena leta, takse, dostava, osiguranje). U nekim slučajevima putnici lakomisleno raspravljaju o naplati na kreditnoj kartici iako su naplate izvršene po zakonu. Kada ste se složili s pravilima i uvjetima kupnje na našoj web stranici, preuzeli ste na sebe teret dokazivanja ukoliko želite protestirati zbog naplate na vašoj kreditnoj kartici za kupljene putničke usluge ili bilo koje provizije, poreze i usluge istaknute za vrijeme procesa rezervacije. Klijent se također slaže da banci neće biti dozvoljena naplata od „ARC“, konsolidatora ili avionske kompanije sve dok JeftineAvionskeKarte.com i banka ne razmotre te naplate i dok se ne izvrši teret dokazivanja. Klijent se također slaže da će u slučaju bilo kakvog neozbiljnog ili neopravdanog povratka novca biti u potpunosti odgovoran za bilo kakve troškove koji se pojave u procesu povratka sredstava (uključujući troškove stručnjaka za povrat duga i troškove sudske parnice) ili administrativnih troškova od 50$, ovisno koji su veći.

Molimo zatvorite ovaj prozor. Ako se nalazite na zadnjoj stranici za rezervacije gdje se traže informacije o kreditnoj kartici, označite kvadratić (check box) kako biste potvrdili da se slažete s pravilima i uvjetima.

Hvala što ste posjetili naše stranice.

www.JeftineAvionskeKarte.com