Avionske Karte Za Pariz

Avionske Karte Za Pariz

Grad ljubavi, Pariz je bez sumnje najromantičniji grad na svijetu; a sa mnoštvom jeftinih letova u Pariz koji su dostupni iz većine najvećih gradova u Europi, možete biti sigurni da nećete propustiti ovaj zadivljujući grad u svom slijedećem posjetu inozemstvu. Zašto ne započeti  avanturu tražeći jeftine avionske karte do glavnog  aerodroma Paris-Charles De Gaulle ?

Cjelovito središte grada je dobro opremljeno za istraživanje pješke (i rukom-u-ruci). Na svakome uglu postoji nešto prepoznatljivo, umjetnička galerija ili kafić. Ikonske prepoznatljivosti koje ne treba propustiti su: Eiffelov toranj, muzej Louvre Arc D’Triomphe – da navedemo samo neke.

Domovina visoke mode i jake kuhinje donosi beskonačan popis trgovina i restorana: od iskustva skupocjenog šopinga na Ulici St-Honrore – koja ima značajne konceptne trgovine, te u Galeries Lafayette trgovačkom centru koji je dom avantgardnih dizajnera – do horde nezavisnih marketa koji prodaju sve od hrane do namještaja, a najpoznatiji je Les Puces. Restorani na Avenue des Champs Elysees su neki od najpoznatiji na svijetu; ali ne morate podizati drugu hipoteku za večeru u Parizu, tamo ima bezbrojnih bulevara sa razumnim cijenama lokalne hrane i pića.

Osjećate se avanturistički? Za pretragu avionskih karata za Pariz koristite tražilicu na vrhu stranice.