Avionske Karte Za London

Avionske karte za London

Ne morate se brinuti hoćete li dobiti užitak vrijedan svog novca za putovanje u London. Ovaj glavni grad ljupke stare Engleske ima sve što srce jednog putnika može poželjeti. London je najveći grad u Europi, a ljubitelji povijesti i kulture nikad neće biti na gubitku prilikom posjeta mjestima kao što su St. Paul’s Cathedral ili kazalište na West Endu.

Još od vremena Kralja Arthura, Britanci su pronalazili načine da podijele svoje naslijeđe. Zato provjerite obližnja mjesta dok kupujete antikvitete na Portobello Road ili zalijte ribu sa krumpirićima litrom piva u lokalnom pubu. I nemojte zaboraviti zaustaviti se negdje zbog šalice čaja.

Kada rezervirate avionske karte za London, primijetit ćete da je kraljevstvo na svakom kutu ulica u ovom gradu, što čini London jednom od najfascinantnijih destinacija na Zemlji. Svake godine milijuni putnika posjećuju London da bi posjetili prepoznatljivosti tog grada kao što su Big Ben, Buckingham PalaceTower of London i London Bridge.

Kao većina europskih gradova, London nudi ugodnu mješavinu starog i novog – razgledajte kraljevske dijamante prije odlaska u lokalni pub na staromodnu ribu sa krumpirićima, ili šetajte ulicama i upijajte mješovitu arhitekturu koja ukrašava ulice grada.

Grad oslikava prošlost i budućnost, zahvaljujući svojim živahnim umjetnostima i turističkim atrakcijama koje uključuju svjetski najveću modernu umjetničku galeriju The Tate Modern, kao i London Eye.

Aerodromi u Londonu i kako doći do  središta Londona

Heathrow Airport (LHR)
Udaljenost: 15 milja (24 km) zapadno od Londona na Hounslow
Vrijeme vožnje: varira
Možete stići u središte grada ispod zemlje (“podzemnom”), što traje nešto više od sat vremena, ili nepoželjnim Heathrow Express vlakovima (15 minuta). Hotelski prijevoz, Hotel Hoppa i Hotelink, voze vas od aerodroma do obližnjih londonskih hotela. Također postoje taksiji i ostale vrste prijevoza.

Gatwick Airport (LGW)
Udaljenost: 25 milja (40 km) južno od Londona na West Sussex
Vrijeme vožnje: varira
Gatwick je samo 30-minutna vožnja vlakom do središta Londona. Sa Gatwicka, najbrži način da stignete u London je uz pomoć Gatwick Express vlaka. Postoje također Airbus autobusi sa Gatwicka do Victoria Coach Station koje vodi National Express. Taksiji su dostupni, ali za cijenu se morate pregovarati sa vozačem prije ulaska u auto.

Stansted Airport (STN)
Udaljenost: 30 milja (48 km) sjeveroistočno od Londona

Vrijeme vožnje: varira
Ovo je 45-minutna vožnja vlakom u London sa Stansted Expressom. Postoje također i brzi autobusi, koji su puno jeftiniji, ali im treba oko 2 sata da povežu Stansted sa gradom. Taksiji su dostupni, ali budite oprezni, jer znaju biti vrlo skupi.

Sa svim kretanjima unaprijed, London još uvijek ostaje blago prošlosti. Putnici koji rezerviraju avionske karte za putovanje u London putem naše tražilice na vrhu stranice otkrit će da je to svijet mogućnosti, edukacije i inspiracije u predivnom gradu.